|
| לנועם היקרה (: | |
| | מחבר | הודעה |
---|
modass2
מספר הודעות : 11 Join date : 26.04.10 Age : 30
| | | | Noam|Legend Admin
מספר הודעות : 111 Join date : 29.08.09
| נושא: D: Sat Jul 10, 2010 1:30 am | |
| היי D: מה קורה? אני מקווה שבסדר וואו, ההודעה מלפני יומיים, חשבתי שמלפני 20 שנה ^^" לא הייתי פה יותר מדי זמן... נחזור להודעה אני ממש שמחה שאהבת את המשתמש שלי בדוויאנט, כנ"ל לג'נד והציורים, וממש כיף לי לשמוע את זה, זה מאוד מחמם את הלב [= האמת היא שזה כנראה מה שהייתי צריכה בשביל שיחזור לי החשק להמשיך עם לג'נד. דיברתי היום עם טל ומיקה ושיר, ועכשיו איתך, וכרגע אני מודעת לעניין שיש עוד אנשים, אז החלטתי באותו הרגע שאני רוצה להכין עדכון **אז אנשים, צפו לעדכון בלג'נד D:** כן, האמת היא שיש לי עוד כמה ציורים איפשהו במדפים XD אני אחפש אותם ואסרוק (התיקייה של הציורים באמת קצת ריקה ^^")י תודה רבהרבהרבהרבהרבהרבהרבה לך, על הכל, ושגם לך יהיה חופש מקסים וקיץ נעים ^-^ 3> נעם | |
| | | modass2
| נושא: (: Sun Jul 11, 2010 2:22 am | |
| היי, אני שמחה שיש עידכון בקרוב, באמת שהתגעגעתי ללג'נד, ותדעי לך שאני נכנסת הרבה, אני מאוד אוהבת את לג'נד חח.. וכיף לראות שאת כאן בפורום, ועוד כמה גולשים, שמחכים לעידכון, ואני באמת אשמח לראות עוד ציורים שלך (: רק שאני לא אגרום לך להפוך את כל החדר בגלל זה.. חח... מחכה לעידכון, אוהבת המון, וקיץ חמים ונעים וטוב (: חדווה.
| |
| | | Noam|Legend Admin
| נושא: Re: לנועם היקרה (: Tue Jul 13, 2010 2:39 pm | |
| לא ממש, עכשיו גם את עשית עדכון ואפילו פתחת עוד אתר D: נגמרו לי הרעיונות לעיצובים, או שפשוט התחלדתי מאודמאודמאוד... ^^" טוב ננסה האמת היא שאין צורך להפוך את החדר יותר,, עשיתי סדר בדברים שלי ומצאתי תיקייה שלמה של ציורים *איזה אושר* אני אסרוק אותם בהזדמנות ונראה מה יהיה אז =] שגם לך יהיה אחלה חופש וקיץ מגניב, נעם D: | |
| | | modass2
| נושא: (: Tue Jul 13, 2010 10:48 pm | |
| לא, את לא התחלדת.. שטויות, ככל שעובר הזמן נהיים רק יותר טובים... במיוחד שעושים הפסקות, ולא מעצבים רצוף (: הכי טוב זה לא להילחץ... (: את אוהבת לעצב אז בטוח ייצא משהו טוב ומהלב (: וואו, מצאת תקייה שלמה של ציורים איזה יופי, אני אשמח לראות... נראה לי אני גם יעלה ציורים שלי,, זה יהיה נחמד ^^ אה, יש לי שאלה, פתחתי מזמן משתמש בדוויאנטארט, ולא הצלחתי להעלות תמונות, זה בכסף או משהו כזה??
וד"א מקווה שהסתדרת עם הכפתורים המתחלפים, (אם יהיה לך בעיה בשמירת העיצוב, תזכרי שצריך לעשות שמירה כך: file >save Optimized As. ולא שמירה רגילה )
יומנעים, חדווה
| |
| | | Noam|Legend Admin
| נושא: Re: לנועם היקרה (: Wed Jul 14, 2010 6:29 pm | |
| אני מאוד מקווה שלא XD כן זה יהיה מגניב ומשתמש בדוויאנט זה בחינם לגמרי =] יכול להיות שלא נפתח ללך העמוד של ההעלאה או משהו כזה... עכשיו הם שינו את כל העיצוב אבל זה נשאר אותו הדבר. אני יודעת שאצלי אפשר להגיע לעמוד ההוא מהסרגל כלים הכי עליון--> sumbit art ד"א, את יכולה לשלוח את הכתובת שך המשתמש שלך? אני ממש אשמח לראות 3> נעם | |
| | | modass2
| נושא: (: Thu Jul 15, 2010 3:41 am | |
|
וואיי, ממש תודה, הצלחתי להעלות את התמונות לדוויאנט-ארט, הנה אם את רוצה, המשתמש שלי, (העלתי קצת ציורים..) המשתמש שלי ו עכשיו שאני חושבת על זה.. אפשר להעלות קבצים כמו מברשות לדוויאנט-ארט, זה יותר נוח מאתרים אחרים ^^) הרבה הרבה תודה על העזרה עם המשתמש של דוויאנט ארט, באמת, נעם יש לך לב של זהב .
תודה..
| |
| | | Noam|Legend Admin
| נושא: Re: לנועם היקרה (: Thu Jul 15, 2010 4:59 am | |
| אם את מעלה מברשות ודברים כאלו אז תעלי רק כאלו שאת הכנת, כי אין ממש טעם להעלות דברים שאחרים הכינו וזו גם הפרה של זכויות יוצרים... תודה רבה | |
| | | modass2
| נושא: (: Thu Jul 15, 2010 5:59 am | |
| | |
| | | | לנועם היקרה (: | |
|
| Permissions in this forum: | אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
| |
| |
| |